Yritysasiakkaiden sopimusehdot

Yleistä

Tarjoamme yritysasiakkaille tuoteluettelon johon kukin asiakas saa omat tunnukset. Sopimus tehdään, kun asiakas on täyttänyt hakemuksen yritysasiakkaille (Hakemus yritysasiakkaille) ja olemme hyväksyneet hakemuksen.

 

Sopimus

EPeCarilla on oikeus halutessaan muuttaa sopimusehtoja, niistä ilmoitetaan aina asiakkaalle. Jokaiseen tilaukseen sovelletaan tilaushetkellä voimassa olleita ehtoja. Asiakkaan pitää olla aina tietoinen voimassaolevista sopimusehdoista.

Asiakas vastaa kaikista kustannuksista, jos tuotteen asiakkaalta ostanut henkilö esittää kuluttajansuojaan perustuvia vaatimuksia.

EPeCar ei vastaa tuotteiden ja palveluiden saatavuudesta. Saatavuus voi vaihdella sekä poiketa tuoteluettelossa annetuista tiedoista.

 

Tilaaminen ja toimitus

Arkisin ennen kello 16:30 tehdyt tilaukset lähtevät päävarastolta samana päivänä.

Tavarat ovat noudettavissa normaalisti EPeCarin varastolta 2 arkipäivän kuluttua, jos tuotetta / tuotteita on toimittajan keskusvarastossa tai 3 arkipäivän kuluttua, jos tuotetta / tuotteita on toimittajan sivuvarastolla. Tarkemmat ohjeet edellämainituista tiedoista ilmoitamme ohjeviestissä, joka lähetetään asiakkaalle sopimuksen syntymisen jälkeen.

EPeCarilla on oikeus pidättäytyä luovuttamasta tai lähettämästä tuotetta / tuotteita, jos asiakas on jättänyt maksamatta edellisen maksusuorituksen tai on muilla tavoin rikkonut sopimuksen sääntöjä.

 

Vastuunrajoitukset

Vahingonkorvausmaksun enimmäismäärä on tuotteen verottoman hinnan määrä. EPeCar ei vastaa mistään tulon menetyksestä tai muista vahingoista eikä kolmannen osapuolen vahingoista.

Asiakkaan tulee katsoa että tilaamat tuotteet ovat soveltuvia käyttötarkoitukseen kulloinkin vallitsevassa tilanteessa.

 

Yhteystiedot:

EPeCar
Oripääntie 280
21900 Yläne

Y-tunnus: 2912294-1
s.posti: info@epecar.fi
puh. 0400491783

 

Viimeksi katsottu