1. Etusivu
  2. Käyttö- ja toimitusehdot
Verkkokaupassa on käytössä alv 24%.
Tämä sivusto voi sisältää linkkejä muille Internet-sivustoille, jotka ovat kolmansien osapuolten omistamia ja ylläpitämiä.
Maksutapoina ovat käytössä maksukortit, PayPal ja Klarna. Myös Debit ja Electron -kortit käyvät verkkokaupassa maksamiseen. Maksaminen on mahdollista myös tilisiirrolla.
Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Palautus on sinulle maksutonta.
Kaikki tällä sivustolla olevat materiaalit; mukaan lukien teksti, sivuston suunnittelu, logot, grafiikat, kuvakkeet ja kuvat sekä niiden valinta, kokoonpano ja järjestäminen ovat EPeCarin omaisuutta.
Pidämme henkilökohtaiset tiedot yksityisenä ja suojattuna. Kun ostat ostoksen EPeCar-verkkokaupasta, annat nimesi, sähköpostiosoitteesi, luottokorttitiedot, osoitteen, puhelinnumeron ja salasanan. Käytämme näitä tietoja tilauksen käsittelyyn.
Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Käytettävissä on postin kuljetuspalvelut. Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa.
Verkkokauppa-alustasta vastaa 3dcart- ohjelmisto. 3dcart- verkkokaupparatkaisu tarjoaa mahdolli- suuden käyttää EPeCar verkkokauppaa, mutta se ei ole millään tavalla vastuussa sivuston toiminnoista ja sisällöstä.