1. Etusivu
 2. Maksaminen
Maksamisen turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Vaikka meillä ei ole käytössä suomalaisia verkkopankkimaksuja, voit silti maksaa turvallisesti ja olla varma, että tietosi pysyvät salassa.

Sinulla on viisi erilaista tapaa maksaa tuotteet.

 1. PayPal-tili maksu

  Kirjaudu PayPal-tilille ja vahvista maksu. Kun maksat PayPalin kautta, sinun ei tarvitse luovuttaa korttitietoja kauppiaalle.
   
  Jos sinulla ei vielä ole PayPal-tiliä, voit avata sen maksutavan valinnassa valitsemalla PayPal tai  https://www.paypal.com/fi/webapps/mpp/account-selection. Ohjeita tilinavaukseen https://www.maksukamu.com/paypal-tilin-avaus/

  PayPal on kansainvälinen maksupalvelu, jolla on noin 267 miljoonaa aktiivista käyttäjää ympäri maailmaa. PayPal ostaminen on turvallista ja helppoa ja tilin käyttö on yksityishenkilöille ilmaista.


 2. Korttimaksut ilman PayPal-tiliä. 

  Maksukortit, myös Debit ja Electron -kortit käyvät verkkokaupassa maksamiseen. Maksukortin käyttämisestä ostoksille ei ole lisämaksua. Varmista, että annat täsmällisen osoitteen ja puhelinnumeron eli samat tiedot, jotka olet antanut luottokortin myöntäjälle. Virheelliset tiedot aiheuttavat tilauksen käsittelyn viivästymisen. Maksunvälittäjänä toimii PayPal.


 3. Klarna lasku

  Klarna laskulla ostat helposti ja turvallisesti. Maksat ostokset ilman lisäkuluja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Tutustu ostajan turvaan.


 4. Klarna osamaksu

  Voit myös hakea luottoa ostoksen rahoittamiseen valitsemalla maksutavaksi Pilko se.  Jotta voit valita Klarna laskun tai erämaksun, sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.


 5. Tilisiirto, sähköpostissa saat maksutiedot. Tuote toimitetaan, kun suoritus näkyy tilillä.

  Maksaminen on mahdollista myös tilisiirrolla. Tehtyäsi tilauksen, saat sähköpostiin maksutiedot. Lähetämme tilauksen, kun suoritus näkyy tilillä eli yleensä 1 - 2 pankkipäivän kuluessa. Tuotteet ovat varattuja seitsemän päivää, jonka jälkeen maksamaton tilaus peruuntuu.

Mikäli sinulla on ongelmia maksamisessa tai kysyttävää eri maksutavoista, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun [email protected]